Advertising

Целевая рекламная кампания за фантастические цены!

Авиабилеты по лучшим ценам

В любую точку света – с поисковиком билетов

Лучшие отели мира – в одном месте

Где остановиться? RussianTravellerподскажет!

Sedmé narozeniny Russian Traveller.ru

1

Moskva, 25. 5. 2015 - Lifestylový portál o cestování Russian Traveller.ru v Rusku má na svém dortu již sedm svíček. Pojďte s námi slavit a vyhrajte luxusní víkend v Praze!

„Jsme největší cestovatelský web v Rusku. Každý den naši čtenáři dostávají nepřeberné množství informací, které ke svému cestování potřebují: najdou u nás přes čtyři tisíce článků, spoustu videí, podrobné informace o 190 světových zemích a tipy a podrobnosti o šesti stovkách destinací,“ vysvětluje Ladislav Semetkovský, generální ředitel. A dodává: „Každý měsíc nás navštíví společně s Chinese Traveller.cn jeden milion čtenářů."

Russian Traveller.ru spolupracuje s celou řadou významných klientů, jde například o společnosti jako Kempinski, Sofitel, Marriott, British Airways, České aerolinie, KLM/Air France nebo Hilton. Celkem však má více než 5 000 klientů z 60 zemí světa. Nejvíce klientů je z Evropy, kam čtenáři nejčastěji cestují.

Vedle portálu Russian Traveller.ru provozuje společnost Primoco Investments také analogické stránky pro čínské turisty Chinese Traveller.cn. Ty vznikly v lednu 2012 a stabilně rostou.

„Jsme rádi, že se nám za sedm let podařilo vybudovat silný, stabilní a oblíbený cestovatelský portál. Zájem lidí o organizování cest online neustále roste a je vidět, že na touhy a potřeby lidí cestovat a poznávat nová místa mají finanční potíže a vrtochy politiků pramalý vliv,“ uzavírá Ladislav Semetkovský.

Společnost Primoco Investments je investiční společnost v oblasti informačních technologií a médií. Investiční portfolio představuje portál o cestování Russian Traveller.ru v Rusku a Chinese Traveller.cn v Číně. Cloud aplikace Flight Operation System.com je komplexní informační systém pro letecké společnosti. Ref.io je moderní cloud služba, která umožňuje hodnotit produkt, službu či práci zaměstnanců. Nově Primoco Investments investuje do vývoje a výroby bezpilotního letounu Primoco UAV.

Читайте за очки и выигрывайте призы

Лучшие предложения

Остальные статьи:

Читатели Russian Traveller высоко оценили работу портала

84,2% подписчиков порекомендовали нас своим друзьям.

Russian Traveller.ru - нам семь лет!

Всероссийский туристический портал приготовил подарок своим читателям.

Твитнуть